WERKEN

BIJ WZG VOORKEMPEN

JOBS

SPONTAAN

VRIJ-

WILLIGERS

STAGIAIRS

JOB-

STUDENTEN

Jobs

Zag je jouw droomjob tussen onze vacatures? Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan zeker als je op zoek bent naar een aangename, boeiende en lonende job. Onderaan vind je onze openstaande  vacatures.

Spontaan solliciteren

Je kan altijd spontaan solliciteren als je geïnteresseerd bent in een job bij Woonzorggroep Voorkempen. Stuur je CV en motivatiebrief naar:

personeelsdienst@wzgvoorkempen.be.

Stagiairs

We bieden studenten graag de kans om bij te leren en te groeien. Daarom voorzien we ook als WZG brede mogelijkheden om stage te lopen in één van onze woonzorgcentra of ons dagverzorgingscentrum. De plaatsen zijn beperkt, maar zo kan er wel voldoende aandacht besteed worden aan de stagiairs. Heb je interesse? Neem dan contact op met de directie.

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk is een onmisbaar onderdeel in een WZC. Als vrijwilliger ondersteun je het personeel in dagdagelijkse taken. Je kan een handje helpen bij het uitbaten van de cafetaria, de bewoners naar het centrum vervoeren en terug naar huis, bewoners begeleiden bij uitstappen, iemand gezelschap houden en nog zo veel meer! Ben je maatschappelijk en sociaal ingesteld? Wens je jouw steentje bij te dragen aan de gemeenschap? Neem dan zeker contact op

met Campus Rustenborg te Wijnegem via

 

ellen.maes@wzgvoorkempen.be of

Campus Verbert-Verrijdt te Schoten via

hanne.debrabander@wzgvoorkempen.be

 

Studenten

Wil je graag tijdens de grote vakantie (maand juli of augustus) als student wat bijklussen? Of wil je je toekomstige werkveld al wat komen ontdekken?

Dan ben je hartelijk welkom bij Woonzorggroep Voorkempen. Contacteer personeelsdienst@wzgvoorkempen.be en stuur je aanvraag in.

 

Contacteer ons

SCHOTEN +32 3 269 51 00 | WIJNEGEM +32 3 288 20 00

info@wzgvoorkempen.be

ON 0694.597.697